Word partner van de Dutch Drone Delta!

Bij de Dutch Drone Delta staan we altijd open voor nieuwe partners om de diversiteit nog verder te verbreden. Word partner en draag bij aan het creëren van het Nederlandse UAM landschap.

Word onderdeel van ons groeiende netwerk met al meer dan 20 partners!
ROCvA_logo_MBO_Airport_LIJN_RGB - Offenga Racing

De voordelen voor jou

Voorloper op UAM

Urban Air Mobility vormt de toekomst voor drones en zal een essentiële rol spelen in diverse bedrijfstakken. Wees een van de pioniers!

Nauwe samenwerking tussen partners

Elke partner heeft zijn eigen specialiteit. Dankzij de samenwerkingen kunnen we volledige, haalbare casestudies opzetten.

De rol van drones binnen jouw bedrijf

Bent u benieuwd naar de rol die drones binnen uw bedrijf kunnen vervullen? Ontdek het bij de DDD. Ga in gesprek met de partners en stel zelf cases voor die onder andere relevant zijn voor uzelf.

Wij leren door te doen

Urban Air Mobility is nog relatief nieuw, wat betekent dat er nog niet veel data en onderzoeken beschikbaar zijn. Wij fungeren als de informatiebron voor deze kennis. Door middel van use cases leren we wat wel en niet werkt; we leren door te doen.

Wil jij ook aan de voorhoede staan van Urban Air Mobility en bijdragen aan de vormgeving hiervan in Nederland? Sluit je dan zeker aan!

NGF presentatie

Nationaal groeifonds aanvraag

Momenteel bevindt Dutch Drone Delta zich midden in een aanvraag voor het Nationaal Groeifonds. Om de volgende belangrijke stappen te zetten en grotere cases te kunnen ontwikkelen, is financiering essentieel. Alle expertises en helpende handen zijn welkom om hieraan bij te dragen. Wil jij ook een bijdrage leveren aan deze aanvraag? Meld je dan snel aan om partner te worden!

Werk samen met leiders uit hun industrie

Werk samen met partijen zoals LVNL, KPN, ANWB, Schiphol en vele anderen. Onze partners brengen hun middelen en kennis mee naar elke sessie en use case. Iedereen heeft zijn eigen expertise en vult elkaar op deze manier prachtig aan.

We zijn altijd op zoek naar partners die actief zijn in branches die wellicht nog niet bij ons zijn aangesloten. Wilt u profiteren van de kennis binnen de DDD? En beschikt u over uw eigen expertise die een waardevolle aanvulling zou zijn? Meld u dan snel aan voor een kennismakingsgesprek!

ANWB medical drone met ambulance helicopter

Algemeen partner

Ontdek de voordelen van het algemeen partnerschap.

Kernpartner

Sta aan het voorfront van de Dutch Drone Delta als kernpartner. 

Word partner!

Laat je gegevens bij ons achter en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen voor een kennismakingsgesprek.

Frequently asked question

Word onderdeel van de al meer dan xx partners!
Wat is het verschil tussen regulier partner en kernpartner?

Apparently we had reached a great height in the atmosphere, for the sky was a dead black, and the stars had ceased to twinkle.

Hoe vaak zijn er sessies waarbij we samenkomen?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Optio, neque qui velit. Magni dolorum quidem ipsam eligendi, totam, facilis laudantium cum accusamus ullam voluptatibus commodi numquam, error, est. Ea, consequatur.

Hoe worden cases aangevraagd en vervolgens uitgevoerd?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Optio, neque qui velit. Magni dolorum quidem ipsam eligendi, totam, facilis laudantium cum accusamus ullam voluptatibus commodi numquam, error, est. Ea, consequatur.

Scroll naar boven