Unmanned Valley

Unmanned Valley biedt een unieke locatie en plek voor, onder andere, bedrijven in de drone industrie. Een plek om te experimenteren, connecten en nog veel meer.

UMV logo

Over Unmanned Valley

Unmanned Valley is een campus voor sensor gerelateerde technologieën en toepassingen. Het is de ideale plek voor startups, scale-ups, bedrijven, kennisinstellingen en overheden om drones en andere sensor-based technologie te onderzoeken, ontwikkelen en testen. 

Unmanned Valley is uniek in Nederland. Het luchtruim kan continu en flexibel gebruikt worden en een corridor naar zee maakt BVLOS-vliegen binnenkort mogelijk boven land en zee. De campus bevind zich op voormalig marinevliegkamp Valkenburg, Zuid-Holland.  

Expertises

Unmanned Valley biedt een uitgebreid ecosysteem voor het testen van onbemande technologie. Met onze moderne faciliteiten jagen we innovatie op het gebied van dronetoepassingen aan. Bovendien hebben experts van Unmanned Valley uitgebreide kennis van de sector en brengen zo vraag en aanbod samen binnen praktische use-cases. 

Het belang van Unmanned Valley om lid te zijn van de Dutch Drone Delta

De DDD is een uitgebreid netwerk binnen de gehele sector, dat is natuurlijk enorm waardevol voor een organisatie die partijen bij elkaar probeert te brengen. Weten wat de laatste ontwikkelingen zijn en onderdeel kunnen uitmaken van grensverleggende projecten is essentieel voor onze doelstellingen. 

Cases

Cases waar de Unmanned Valley bij betrokken is

Uitkomsten use-case 5.3 Arbeidsmarkt onderzoek

Uitkomsten use-case 5.3 Arbeidsmarkt onderzoek

Uitkomsten use-case 5.3 Arbeidsmarkt onderzoek Eindrapport-arbeidsmarktonderzoek-drone-industrie-9-februari-2023Downloaden

Ga naar case
Uitkomsten use case 3.4: connectiviteit drones

Uitkomsten use case 3.4: connectiviteit...

De Stichting Dutch Drone Delta werkt aan hand van use cases om Urban Air Mobility....

Ga naar case
Scroll naar boven