Welkom op de website & kennisbank van de Dutch Drone Delta. Deze Stichting bestaat uit diverse partners om gezamenlijk haar missie en visie na te streven. De kennisbank op deze website zorgt ervoor dat de Stichting haar kennis kan overdragen aan de industrie om te zorgen voor een gezond UAM-ecosysteem.

Missie

Onbemande luchtvaart in het algemeen, en Urban Air Mobility (UAM) in het bijzonder, gaan impact hebben op onze maatschappij en economie. Marktpartijen en overheden hebben de kans om met AAM nieuwe toegevoegde waarde te leveren. Stichting Dutch Drone Delta maakt het ecosysteem voor Urban Air Mobility mogelijk in Nederland, opdat marktpartijen en overheden nieuwe toegevoegde waarde kunnen leveren in een duurzame en moderne economie.

Visie

In 2025 een gezond UAM-ecosysteem waarin Nederlandse publieke en private organisaties duurzaam bijdragen aan maatschappij en economie met exportwaardige producten en diensten, passende juridische randvoorwaarden, voldoende adequaat en veilig ingericht luchtruim en passende infrastructuur op de grond voor duurzame mobiliteitsoplossingen voor data, diensten en goederen (personen na 2025).

Scroll naar boven